21. april 2018
Afgelopen maand niet veel gedaan met mijn tradings activiteiten maar afgelopen week weer goed bezig geweest. In totaal 8 trades verhandeld waarvan 6 met winst gesloten en 2 met verlies. De trades met verlies waren Japense beursindex trades, ingezet op short maar dit vond ik vrijdag toch een te groot risico vandaar met verlies verkocht. de 6 overige trades die met winst zijn verkocht hebben dit verlies ruimschoots gecompenseerd. De winst is binnengehaald met de DOW JONES, GBP/USD, OLIE en de...
25. maart 2018
Met het tradingsysteem 5 trades met winst afgesloten deze week, het uitbetaalde bedrag staat inmiddels op 11,34 dollar. met het tijdelijk verlies van de nog openstaande trades is het resultaat 2,26 dollar.
18. maart 2018
Met het tradingsysteem geen trades gesloten met winst afgelopen week, de EURUSD is de gehele week in de 1.23 blijven hangen. Vrijdag 1 trade bijgekocht in de 1.22 staat nu 0.06 dollarcent winst. Met goud even een kort ritje gemaakt en met winst afgesloten ook met een USDJPG trade een kleine winst gemaakt. Met de crypto valuta gaat het wat minder goed, de bitcoin en de ripple gaan helaas hard onderuit. Ik zal niet de enige belegger zijn die hier niet vrolijk van wordt.
11. maart 2018
Het uitbetaalde bedrag van het tradingsysteem is gegroeid tot $ 8,80, verder even meegelift met de stijgende goudprijs ook was er enige koersbeweging in de USDJPG eerst even meegelift met een stijgende koers later tijdens de dalende koers ook weer een kleine winst gepakt.
04. maart 2018
Met het tradingsysteem is het uitbetaalde bedrag inmiddels gestegen tot $ 7,92, het geinvesteerde bedrag is op moment $ 75,-. Maandag is einge volatiliteit te verwachten in valutapair EURUSD dit vanwege de verkiezingen in Italiƫ. Met Platinum nog een keer een trade kunnen sluiten winst afgelopen week, op dit moment is koers van platinum aan het dalen.
24. februari 2018
Het was deze week een rustige handelsweek op de financiƫle markten, met het systeemtraden 7 trades gesloten met winst zodat wij nu uitkomen op een reeds uitbetaald bedrag van $ 5,90. Doordat de EURUSD weer iets is gezakt is er nu $ 100,- geinvesteerd in het tradingsysteem. Verder even ingestapt in platinum die onder de $ 1000,- dollar was gezakt, met een kleine winst weer verkocht boven de $ 1.000,-
17. februari 2018
Met het systeemtraden hebben wij deze week 8 trades met winst afgesloten, de totale winst sinds de start op 6 februari komt uit op $ 4,67. Met dit tradingsysteem sluiten wij alleen trades die op winst staan. de trades die tijdelijk verliesgevend zijn blijven open staan. Op dit moment staan er 2 trades open met een tijdelijk verlies. Aangezien dit tradingsysteem een lange termijn investering is met een laag risico zal de winst alleen maar groeien. Verder deze week nog trades is het groen...
10. februari 2018
De koers van de EURUSD is vrijdag blijven hangen in de $ 1,22 dus zijn er met het trading systeem geen aan of verkopen gedaan. De winst met het tradingsysteen is in de 1e week $ 1,98 dit bedrag is uitbetaald en zal weer worden gebruikt om verder te investeren in het trading systeem.
08. februari 2018
Het systeem-traden is deze week van start gegaan. Er staan nu 3 trades open, vandaag blijft de koers hangen in de $ 1.22 dus nog geen winst kunnen pakken.
27. januari 2018
Hallo alle volgers, Afgelopen week 36 trades in het groen (met profit) gesloten, de shutdown in de VS was van korte duur zodat de Dow Jones op wallstreet een positieve inpuls kreeg, met een koopcontract op de indes DJ30 even 24 uur meegelift en met een positief resultaat weer verkocht. Platinum is afgelopen tijd flink gestegen dit brengt op een bepaald moment weer verkopers in de markt wat de koers onder druk zet, op het juiste moment een short order geplaatst en weer even meegelift op een...

Meer weergeven