Trading week 4

Hallo alle volgers,

Afgelopen week 36 trades in het groen (met profit) gesloten, de shutdown in de VS was van korte duur zodat de Dow Jones op wallstreet een positieve inpuls kreeg, met een koopcontract op de indes DJ30 even 24 uur meegelift en met een positief resultaat weer verkocht. Platinum is afgelopen tijd flink gestegen dit brengt op een bepaald moment weer verkopers in de markt wat de koers onder druk zet, op het juiste moment een short order geplaatst en weer even meegelift op een dalende koers. de pond en de euro zijn flink in  koers omhoog gegaan tegenover de dollar ook hier goed van geprofiteerd met koop orders.  De goudprijs is ook flink gestegen ook hier even van een terugval geprofiteerd. Met zilver hetzelfde verhaal eerst een sterke stijgen waar dan weer verkoop orders in de markt komen en meeliften op een tijdelijke dalende koers.  aan. Met de SPX500 ( een

aandelenindex van de Verenigde Staten die een zeer betrouwbaar beeld geeft van de ontwikkelingen op de Amerikaanse aandelenmarkt ) nog even 12 uur meegelift met een stijgende lijn.

Met olie heb ik wat minder geluk door de stijgende olieprijs worden de sell contracten wat minder waard zijn nog wel afgedekt met een stop loss van 75 dollar dus zijn nog redelijk safe.  Om het verlies met de olie te beperken koop ik bij op een stijgende koers met een hefboom van 25 zodra de koers weer met 20 dollarcent  stijgt zet ik dit weer weer vast op een take profit van 10 dollar cent en koop ik weer het volgende olie contract met een hefboom van 25. 

De winst van januari is even verdampt maar de laatste  12 maanden nog altijd een rendement van ruim 11 procent, niet slecht voor een hobby trader. 

 

Als u ook wilt traden op de financiele markten kijk dan voor meer info op   etoro

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0