trading week 3

Aan alle volgers,

 

Met een rendement van 3 % in januari en 14.87 % over de laatste 12 maanden kan ik zeer tevreden zijn met het handelen op de financiële markten. Op dinsdag ging de gasprijs hard onderuit, door laag in te stappen weer geprofiteerd van de opleving en in een paar uur met 2 procent winst weer uitgestapt. Woensdag was er een crash in cryptoland, de bitcoin en de ripple gingen hard onderuit, direct ingekocht en 12 uur later weer met met gemiddelde winst van 30 procent verkocht. Doordat de olieprijs weer is gezakt worden de  shortcontracten weer meer waard wat het rendement van januari weer te goede komt. Ook met Britse pond weer goede zaken gedaan de pond stijgt tegenover de dollar en wij liften mee, dit geldt ook voor de euro tegenover de dollar die in stijgende lijn is.  De fondsen waar ik op dit moment in investeer zijn, olie, GBPUSD, EURUSD, XRP, BTC en PlLATINUM.

 

etoro

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0